събота, 27 юли 2013 г.

Рамка за снимки

Здравейте отново... ето, че съм готова с рамката, която ме поизмъчи последните два дена. Голямо чудене падна за конструкцията. Питах, разпитвах, търсих помощ. Вчера след обяд вече имах една идея даааа, амааа не сутринта като се събудих идеята беше съвсем друга. Та започнах с нея... да амааа от бързане пропуснах един важен елемент и после настана чудене... как да закрепя задния панел, така че да държи снимката в рамката... амиииии вижте какво напарвих:
 Желанието на поръчителката ми беше да е в розово, да има балерина, полилея(беше го видяла в една моя картичка) ииии пепруди :) С декорацията нямах разногласия със себе си.
Ето го и гърбът:
За да се извади задното панелче просто трябва зелените халкички да се кривнат нагоре, слага се снимката, връща се панела на място и халките се връщат с натиск в изходно положение.

Ееее от мен за днес наистина вече толкова.... изчезвам, че утре ме чака разходка  на Витоша ;)

Целувкиии

4 коментара:

  1. Чудесна е, Нуше, много нежна и приказна.Перфектно си се справила с тежката задачка.

    ОтговорИзтриване
  2. Невероятна е, Нуше. Много ми легна на сърце. Страхотно си се справила. Браавоо!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Ехаааа Нуше, станала идеална :) тези кукички как ги направи?

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, дами... Веси, това са халкички направени от стъбълцата на цветчетата, които режа преди да лепна. Обикалям нещо цилиндрично(молив, химикал или нещо друго) с телчицата, правя няколко навивки и готово... лепвам навивките на рамката иии панделка или нещо друго да ги скрия ;)

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!