сряда, 15 февруари 2012 г.

Честит Св. Валентин...

Здравейте, милички!
Макар, че вчерашния празник не е почитан особено от мен и от съпруга ми по ред причини, с които няма да ви занимавам, все пак да ви поздравя вас, които го празнувате. Надявам се да сте изкарали един страхотен ден и вечер изпълнена с много любов и внимание от любимия! Пожелавам ви  всеки един ден да е Св. Валентин, да обичате силно и да сте обичани също толкова силно!
Сега ще ви покажа една картичка, която я бях започнала преди доста време, но която така и не ми достигаше време да я завърша, не беше предназначена за Св. Валентин, но беше замислена за подарък за съпруга ми, ей така без повод.
Вдъхнових се от картичка на една дама, която създава страхотни неща. Вдъхновението ми може да видите тук. Разбира се моята творба по никакъв начин не може да се мери с оригинала.
Ето я и нея:



Основният акцент на картичката е изрязван на ръка. И розичките си правих аз. Камъчетата са част от подаръчето ми от Делянка (kenli), отпреди доста време, за което много и благодаря!

Ще я покажа в:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ще ви покажа и още нещо, за първи път правя нещо подобно и според мен има още доста да се желае докато стане горе-долу добре. Това е поне по първоначалния замисъл халка за салфетка (не знам дали така се казва).
Ето я и нея:



Нямам подходяща салфетка за да покажа как точно стои. Но ще обясня... салфетката нагъната на спирала или навита на руло се пъха в халката, а импровизираното дърво в рамка стои легнало на нея... надявам се ме разбирате. Задължително искам мнението ви за него.

Ееее, за днес толкова... лек, усмихнат и не чак толкова студен ден на всички!
Целувки!!!

13 коментара:

  1. Lovely card. Thanks for playing along at CRAFT challenge this week. Sharon x

    ОтговорИзтриване
  2. Халката със сърцата много ми хареса!Браво!Справила си се страхотно!Според мен спокойно може да правиш и бижута;-)

    ОтговорИзтриване
  3. Your card is beautiful, love the heart. Thanks for joining us at Do You Stack Up.

    -Wenche

    ОтговорИзтриване
  4. A pretty card. Thank you for joining us at CRAFT.
    Nikki x

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката се е получила много нежна и в същото време бляскава с тези сърца-камъчета. Не разбрах много как е изрязван на ръка основният акцент? На мен ми прилича на печат - но меж би така се е получила снимката. Розите много ми харесват как са си ги направила. А относно халката за салфетка - изглежда интересно и предполагам е подходящ аксесоар за сватба например. Наистина щеше да е по-добер да се види как стои салфетка вътре и отгоре как се разполага дървото на любовта.

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви за хубавите думи!
    Май ще трябва да снимам още снимчици... Диана, не съм сигурна дали ще се отбиеш пак, но все пак да ти отговоря.
    Основният акцент(голямото сърце с листенцата и заврантулките)не е печат, рисувах го на ръка върху белия картон, след това изрязвах с макетен нож, а след това очертах по контурите с маркер.Под този слой има розова хартия, за да се откроява повече орнамента.
    За розичките: правени са от 5бр. петлистни цветенца като с инструмен за релеф съм им придала сферична форма (олеее надявам се да ме разбирате, голямо обяснение давам им аз...), направени са от бял картон и след залепянето на всяка от частите съм пооцветила с акварелни моливи. Надявам се да съм ти била полезна.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Нушенце, отново успя да ме изненадаш много приятно! Какъв труд само за изрязването на сърцето! Поздравления! Справила си се страхотно с картичката, носи толкова много искрени чувства! А халката за салфетката е много интересна и оригинална!

    ОтговорИзтриване
  8. Много ти благоадря че участва в играта,поздравления за старанието и търпението за изрязване на толкова сложна картичка.Розичките също ми харесват много!

    ОтговорИзтриване
  9. Нушка, толкова е нежна картичката ти..Направо си представям какво търпение и внимание са нужни, за да изрежеш една толкова сложна форма с ножичка..Розичките са станали съвсем сполучливи, а халката за салфетка е интересна като идея и изглежда доста сложна също..
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство № 6 "Вино и любов" зададено от Valchen!

    ОтговорИзтриване
  10. Пръстенът за салфетка страшно ме впечатли - и като идея, и като изпълнение, и защото много харесвам дръвчета по всякакъв начин :) Веднага си го представих на салфетката.. може би не би се харесал на всеки, на фона на разните серийни по магазините, но всъщност е толкова красив и артистичен, че веднага си го запомням за в бъдеще :)
    Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  11. nuschinka, благодаря за отговора! Разбрах за изрязването, както и за розите.

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасна, нежна и много романтична картичка! Личи си, че е правена с любов!


    Мерси, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!