четвъртък, 13 февруари 2014 г.

Тетрадка за рецепти в тюркоаз с акценти в жълто и патладжан

Здравейте, най-накрая сколасах да публикувам нещо. Всъщност имам още няколко неща за показване, амааа си чакат реда, че с тях ще Ви каня в две предизвикателства :)
Таа на въпроса да се върнем...Днес ще Ви покажа още една тетрадка за рецепти. С поръчителката ми се познаваме от скоро, ноо постепенно станахме  близки. То има няма  два -три пъти в седмицата си я навестявах по работа и така от приказка на приказка  се разбрахме, кой какви хобита има, кой с декупаж, кой с картички и други хартиени нещица :) Тааа като напарвих тетрадката за Свекърва ми, тя я хареса и поиска да напарвя за майка й, ноо в зелено и жълто. Викам си.. няма проблем, веднага харесах хартия(дигитална) ии идеята беше ясна. Ноо не точно. Гледам хартийката-зелена, пускам я на принтера - тя излиза тюркоазена... амаа намислила съм си вече, че нея ще използвам иии така тетрадката вместо зелена, стана тюркоазена. :) Но пък си я харесаха :) Вижте я и Вие:

Тук със снимките се поизложих, амаа нямаше време да снимам пак. Тетрадката е без разделения по категории. Както и при тази на свекърва ми и тук съм  оставила разделител-панделка за отбелязване между страниците.
Отново използвах обикновена тетрадка с дебели корици с напълно неподходяща картинка на тях и я облепвах с тънка крафт хартия, след това декорирах.

Еее от мен за днес толкова.. скоро ме очаквайте с нови неща...
Целувки и до скоро
Нуши

4 коментара:

  1. Прекрасна е, и братовчедката на свекъл ти също много я харесва! Искам и аз :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :) Мерси, мерси! Не си казала, не съм ти направила.. Тъкмо съм на тема лилаво ;)

      Изтриване
    2. Знам, че е така, и ти благодаря. Просто имам толкова много любими рецепти, че не се сещам за тетрадка, която да ги събере. Затова са на хард диска на компа. Не че това е сигурно място :-)

      Изтриване
  2. Ох,че е хубава! Просто си въздъхнах като я видях:)

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!