петък, 9 ноември 2012 г.

Последвай мечтите си...

Здравейте... отбивам се за малко да ви покажа творението ми от снощното вдъхновение, което не знам как и от какво се появи :)
Ето я и поредната картичка без повод:

Всъщност сега като се замисля... като завърших картичката веднага си представих  начина на декорация за снимките, между другото идентичен с този при пердната и подобен на този при по-предната ми картичка. Никога не съм крила, че обожавам есента като сезон, обагрените листа, естествените материали... есената е сезонът през които се чувствам най-дейна, изпълнена с много енергия и вдъхновение.Може би затова напоследък "пускам" една след друга готови картичкки.

Тази ще я видите още в:
http://hobbychallenges.blogspot.com/2012/10/25.html
http://2elshi.blogspot.com/2012/10/blog-post_31.html
http://cardsaddicted.blogspot.com/2012/11/142.html

И накрая искам да ви поздравя с една моя любима песен... незнайно защо си я припявах докато правех тази картичка, а и сега продължавам:) Приятно слушане...

Гуш от мен... желая ви един прекрасен есенен ден

12 коментара:

  1. Прекрасна, но аз друго и не очаквам от теб :) Бъди все така вдъхновена, заредена и продължавай да ни радваш с красоти :) Гуш...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за милите думи... явно се познаваме, но не се сещам

      Изтриване
  2. Песента е една от любимите ми...а картичка вдъхновена от нея -няма как да не е страхотна:)))Много ми харесва и определено носи настроението на песента:))) Благодаря ,че се включи в първото ми предизвикателство при картичкофуриите:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Нуше, много си продуктивна тия дни, твори ,твори, докато имаш муза.Картичката е вълшебна.Сподели, моля те откъде е пилето:-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Ани... пилето ми е част от наградка от Доника от Arty-Mark може да разгледаш галерията и. ще ти пусна линк на лични във fb.че сега неможе да ми зареди

      Изтриване
  4. Браво, Нуши!
    Ти си фантастична!
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна е, много нежна есен!

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна е, Нуши! Много харесвам такива семпли и елегантни картички с послания..Благодаря ти за това,че се включи в Хоби предизвикателство 25 "Рожден ден"

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасна е! Много ми хареса как си направила птицата, изглежда чудесно!

    Мерси, че участва в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!