сряда, 7 ноември 2012 г.

Нещо и за мъжете...

Здравейте, след толкова нежна и женствена картичка ред е да уважа и мъжете с такава :)
Да си призная това ми е първата  картичка предназначена за силния пол... до сега так и не са ми се получавали :) не че тази е нещо особено, но съм много горда със нея и себе си, за това, че успях да се отскубна от влиянието на цветята, дантелите, пелричките и тези пастелни и така нежни нюанси на розово, мнечно зелено и праскова :) Не изневерих обаче на "своето" кафяво... Това май е единствения цвят който присъства в почти всиките ми проекти.
Но стига съм ви се обяснявала, а да ви покажа какво сътворихме снощи с Цвети ( тя  доста ми помогна, най-вече с това, че стоеше мирно и кротко до мен  на масата и си играеше с мастилата ми, като ги подреждаше на влакче "...Пуф-паф... ту-тууууу"):

 
Иииии едно надникване отвътре...

Очаквам вашите критики и препоръки... Моля ви не се притеснявайте да критикувате.
И все пак ще я покажа в:
http://2elshi.blogspot.com/2012/10/blog-post_31.html
http://hobbychallenges.blogspot.com/2012/10/25.html

4 коментара:

  1. Нуши, чудесно си се справила с първия си опит в мъжките картички. "Твоето" кафяво винаги и на всякакви картички отива, но на мъжките си стои съвсем мъжкарско..
    В комбинация с зеленото и емобоса, който си добавила е супер! Харесва ми идеята за капсите и ..изобщо..опита е сполучлив- продължавай с опитите :)
    Благодаря ти от сърце за това,че се включи в Хоби предизвикателство 25" Рожден ден" Вярвам,че всеки мъж би бил поласкан да получи ръчно изработена такава картичка от млада и талантлива дама като теб!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна мъжка картичка! И на мен много ми хареса идеята с металните капси :). Комбинацията зелено и кафяво е много сполучлива, любима ми е, но не ми е хрумвало да я използвам върху картичка. Като виждам как хубаво стои ще се замисля по въпроса :).

    ОтговорИзтриване
  3. Нуше, мисля, че това е една не само много мъжка, но и много стилна, елегантна и в същото време леко неглиже, картичка, която на мен лично мнооооооого ми хареса! Справила си се страхотно и може би трябва по-честичко да се откъсваш от пастелните цветове, дантелите и перлите. Определено мисля, че и при мъжките картички би имала успех.

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е! МНого ми харесва всичко, най-вече капсите! И цветовете си съчетала прекрасно :)

    Много се радвам, че участва в предизвикателството на Двете Елши този месец и ти желая успех :)))

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!