понеделник, 19 ноември 2012 г.

За Коледа{Картичка #5} / Съвместен проект с... Цвети

Здравейте, ето я и поредната картичка от поредицата "За Коледа...":
Цветето не трябваше дае токова в ъгъла... а по към топката... така го и сложих, ноооо докато стегне лепилото моята малка картичкофея решила, че не и харесва там и трябва да го бутне :) Когато го видях беше се лепнало вече и няма мърадне :)После Цвети се хвалеше, че тя ми била поправила картичката, защото аз съм я била объркала :)

След дъъълго чудене дали вдъхновението ми личи от къде е, най накрая реших да го покажа на Тони, пък ако сметне, че не и достига въображение да види връзката, ще го махна :).... И такааа идеята за играчката(топката)  ми дойде от линка, които тя беше дала в  "В очакване на Коледа - ден трети" иии по-точно играчката с розата, но леко префасонирана с Коледен орнамент :) Прилича ли?! .... И аз затова се чудех толкова дали да я показвам на Тони :)

И такаааа съвместния ни проект може да го видите още в:
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2012/11/cmc8-pearls-and-swirls.html

5 коментара:

  1. Хехее, много е красива тази картичка! Браво на малката помощничка! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania!

    ОтговорИзтриване
  2. Е, прилича, прилича. Не се притеснявай :) Картичката е чудесна!

    ОтговорИзтриване
  3. Simply Stunning card very well thoughtout beautiful colours ..Thank you for playing along at Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  4. Нуше, една истинска и великолепна коледна картичка! Завладява с дух! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania Challenges! Късмет и се надявам отново да те видим при нас.

    P.S. Силни аплодисменти за малката помощница! Мисля, че се е справила перфектно!

    ОтговорИзтриване
  5. Много ми харесват детайлите по картичката ти, Нуше! Личи си коледното настроение! Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges!

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!