вторник, 2 октомври 2012 г.

Пролетен букет през есента...

Здравейте, ето ме отново с най-новата ми картичка... Вчера се събудих с мисълта и желанието за такава и понеже дечко е на ясла и мога да разполагам с времето си, отделих малко от него... Ето какво се получи:

 Не развалих нищо, както стана отведнъж така...Има още какво да се желае... може би е от характер, но все си намирам косури, надявам се, че ще дойде време да си кажа... "Е, това  стана много добре, харесва ми"... говоря за оформлението като цяло, иначе розичките от тишу си харесвам, даже много, толкова много, че май попрекалих с тях...
От какво ми дойде вдъхновението ли?!... ами от най-обикновното... от  грейналото слънчице навън... вчера  като погледнех през прозореца и като беше грейнало такова, все още необагрените в топли нюанси дървета... нямах изобщо усещането, че е есен... не е същото обаче ако си покажа нослето навън... мирише си на есен...
Като малка ми се смееха, че казвах... мирише ми не есен, мирише ми на зима... имама в предвид, че наистина мирише, а не само като израз, поне на мен де...
 
Та ето една уж по есенно време направена, ама чисто пролетна картичка... 
Щ е я видите още в:


15 коментара:

  1. Нуше,те направо извират,толкова са нежни тези твои розички от тишу!Радвам се че слънцето те е накарало да сътвориш такава красота!Поздравления и благодаря че се включи в Card Mania!Успех от мен :Ива

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна идея за изкачащите цветя! Много оригинално и красиво. Браво!

    ОтговорИзтриване
  3. Много красиви стават цветята от тишу:-)
    Иначе за кусурите - май всички творци сме така. Аз моите намирам след като снимам картичката и видя на снимка, но вече е късно за преправяне:-)

    Благодаря ти за участието в Крейзито!

    ОтговорИзтриване
  4. Нуше, твоето вдъхновение така хубаво е "изскочило"! Невероятен букет, невероятно оформление! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges! Късмет и се надявам отново да те видим при нас.

    P.S. Аз няма да ти се смея, защото и на мен ми мирише въздуха според сезона. Дори в града мирише по един начин, а на село или сред природата - по друг.

    ОтговорИзтриване
  5. Супер е картичката. Тези розички в първия момент ми запрличаха на органзени! Страхотни цветове, наистина много пролетна!

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна картичка, Нуше! Ще повторя момичетата по-горе, но тези нежни розички са наистина великолепни, така изскачащи от картичката!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна е! Розите са толкова нежни! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството ни Ръчно изработени цветя в Card Mania! Ани

    ОтговорИзтриване
  8. Картичката е наистина оригинална!!! Силно впечатлена съм!

    ОтговорИзтриване
  9. BEAUTIFUL card very well thoughtout love the flowers ..Thank you for playing along at Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  10. This is the most beautiful thing I've seen this month - thank you for sharing.
    Just lovely

    ОтговорИзтриване
  11. Много оригинална , и красива картичка...поздравления и от мен...

    ОтговорИзтриване
  12. I think these flowers just look so great! Well done. Thanks for joining us at The Crazy Challege.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване
  13. Нуши, прекрасна е твоята картичка! Страхотни цветя си сътворила и много красиво вдъхновение те е обзело!..Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 23 " Ембос и/или дистрес" зададено от Вили и също в Крейзито..
    Между другото, на мен също ми мирише различно в различните сезони и на различните места..А как ми мирише на море и лято във Варна и в Бургас...(и на двете места е различно, но въздуха е просто наситен с море..)

    ОтговорИзтриване
  14. Не знам дали е пролетта или есента,но нещо е накарало тези цветя да разкъсат хартията и да излязат на слънце! И аз амятам,че освен цветовете всеки сезон си носи характерен аромат!
    Нека Вдъхновението да е все така с теб!

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!