понеделник, 24 септември 2012 г.

Заснежено е...

Здравейте... на пук на  слънцето навън аз си мечтая за сняг....пухкав и бял, покриващ в миг всичко и само след още миг са останали само малки капчици.Има едно пракрасно очарование  в късна есен, точно когато  пада за първи път  снега.
Ето и моята нежна интерпретация на това така носталгично и в същото време толкова красиво време... 
Да кажа нещо и за самата картичка като изработка :) ... Оградката е от кафяв акварелен картон- малко пообработен, за да добие вид на стара ограда. Снегът е от памук-покрая на картичката и акрилна боя и натрошено кадифе- по оградата, листата и цветята.
Честно казана идеята ми беше малко по-различна от това, което се  получи и  се ядосвам малко, че на стаа така, както исках. От доста време не съм захващала кароните и сега като ги извадих... охххх, не се получава желания резултат, но нищо следващите ще са по добре.
Тази картичка ще я видите още в:
 
За сега от мен целувки и  до нови срещи... :)


8 коментара:

 1. Нушенце, не знам защо не си доволна от крайния резултат, но аз като я видях тази ти картичка настръхнах и образно си представих първия паднал сняг. И как не съм си прибрала цветята от терасата и са ги посипали първите снежинки. Усещането от картичката ти е толкова истинско и реалистично! Прекрасна е!
  Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges! Късмет и се надявам отново да те видим при нас!

  ОтговорИзтриване
 2. Много снежна и приятна зимна картина!Май Коледното настроение бавно обхваща всички!Благодаря ти,че я сподели в нашето Забавлятелство!

  ОтговорИзтриване
 3. Браво Нушинка! Чудесна е!
  Има едно такова червено цвете - коледарче.
  Радвам се, че пак си хванала картоните! Много ми липсваше.
  Желая ти успех в прдизвикателствата!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ви на всички за прекрасните думи... Да Борянче, такова цвете имаше баба на село лятото го изнасяше навън на прозореца и все се сещаше да го прибере като го понавали снега.

  ОтговорИзтриване
 5. BEAUTIFUL card very well thoughtout love the textures good luck..Thank you for playing along at Card Mania Challenges!

  ОтговорИзтриване
 6. Много интересна картичка,чудесна е!
  Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges!

  ОтговорИзтриване
 7. Нуше, чудна е! Заснежената оградка е приказна, както и цветята! :-) Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card mania :-)

  ОтговорИзтриване
 8. Прекрасна е! Не знам, защо се ядосваш от резултата, получила се е разкошна зимна картина! Даже си мисля, че тя ни докара днеска виелицата в София ;) Просто времето на вън ти завижда за хубавата картичка :)

  ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!