понеделник, 24 септември 2012 г.

Заснежено е...

Здравейте... на пук на  слънцето навън аз си мечтая за сняг....пухкав и бял, покриващ в миг всичко и само след още миг са останали само малки капчици.Има едно пракрасно очарование  в късна есен, точно когато  пада за първи път  снега.
Ето и моята нежна интерпретация на това така носталгично и в същото време толкова красиво време...



 
Да кажа нещо и за самата картичка като изработка :) ... Оградката е от кафяв акварелен картон- малко пообработен, за да добие вид на стара ограда. Снегът е от памук-покрая на картичката и акрилна боя и натрошено кадифе- по оградата, листата и цветята.
Честно казана идеята ми беше малко по-различна от това, което се  получи и  се ядосвам малко, че на стаа така, както исках. От доста време не съм захващала кароните и сега като ги извадих... охххх, не се получава желания резултат, но нищо следващите ще са по добре.
Тази картичка ще я видите още в:
 
За сега от мен целувки и  до нови срещи... :)


7 коментара:

  1. Нушенце, не знам защо не си доволна от крайния резултат, но аз като я видях тази ти картичка настръхнах и образно си представих първия паднал сняг. И как не съм си прибрала цветята от терасата и са ги посипали първите снежинки. Усещането от картичката ти е толкова истинско и реалистично! Прекрасна е!
    Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges! Късмет и се надявам отново да те видим при нас!

    ОтговорИзтриване
  2. Много снежна и приятна зимна картина!Май Коледното настроение бавно обхваща всички!Благодаря ти,че я сподели в нашето Забавлятелство!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво Нушинка! Чудесна е!
    Има едно такова червено цвете - коледарче.
    Радвам се, че пак си хванала картоните! Много ми липсваше.
    Желая ти успех в прдизвикателствата!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви на всички за прекрасните думи... Да Борянче, такова цвете имаше баба на село лятото го изнасяше навън на прозореца и все се сещаше да го прибере като го понавали снега.

    ОтговорИзтриване
  5. Много интересна картичка,чудесна е!
    Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  6. Нуше, чудна е! Заснежената оградка е приказна, както и цветята! :-) Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card mania :-)

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасна е! Не знам, защо се ядосваш от резултата, получила се е разкошна зимна картина! Даже си мисля, че тя ни докара днеска виелицата в София ;) Просто времето на вън ти завижда за хубавата картичка :)

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!