събота, 30 май 2015 г.

за абитуриентка математичка...

Здравейте! Ето,че вече мога да ви покажа проекта, който започнах много плахо и без никаква яснота какво ще правя и как изобщо ще стане, в последствие имах идея, но не яснота как да стане... но в крайна сметка като започнах да го правя стана почти на един дъх. Всичко вървеше като по вода, всичко се получи перфектно и точно както си го представях :) Нежно, цветно, точно като за една млада дама. а сега нещо повече за нея: красива абитуриентка, завършваща СМГ. Идеята на поръчителката ми беше за използвам цветен десен с загатнати математически формули... всичко хубаво... ама производителите на дизайнерски хартии не са помислили за подобно нещо, поне аз не открих, това което търсех. Наложи се сама да се справям.... е с малка помощ от Дани, за което много ѝ благодаря!
Комплектът съдържа кутия за спомени(дървена, облепена с текстилен картон в бяло и нежния цветно-математически десен), малка книжка за пожелания( изработена изцяло от текстилен картон) и картичка, отново в същите десени... а за разкош... нежен релеф, органза и перли.





Комплекта ще покажа в бляскавото предизвикателство на Хартиените вълшебници: "1,2,3.........12"

От мен за тази година по тази тема толкова... нямаше много проекти на  абитуриентска/ абсолвентска тема, но за това път резутатът от този  единствен много ми хареса... 

Целувки и до скоро
Нуши

1 коментар:

  1. Еха, Нуше Страхотна изработка! И кутийката, и албумчето! Благодаря ти, че ни ги показа в абитуриентското ни предизвикателство в Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!