петък, 11 юли 2014 г.

за Сватбите... или кой, кого "излъга"...

Преди около седмица ме потърси една  позната, която искаше да изработя картичка за сватба... до тук нищо нетипично :) все пак не за първи път получавам поръчка за сватбена картичка :) Беше ми дадена пълна свобода за цветовете и оформлението...Идеално... ноо само до тук :) като я помолих за малко повече инфо и тя сподели, че мног харесала идеята с рибаря от мъжката картичка(онази с баницата) от преди няколко публикации и иска тук тази идея отново да присъства,само че с разменени роли... идея си нямах как ще стане... след дълго мотаене, едва онзи ден успях да  я направя :) Но пък съм доволна от резултата, а най-важното е, че и поръчителката ми хареса картичката :) Вижте я и вие:




Хайде, от мен за днес толкова... кога ще пиша пак, не знам... няма да Ви оставя много да скучаете, ще досаждам, обещавам! Имам един рецептурник, обещан от преди има, няма два месеца...Добре, че Кати е търпелива... Мисля, че е крайно време да го завърша :)

Целувки и до скоро
Нуши

4 коментара:

  1. Йеееееееее, страхотна идея и изпълнение, НУше! Това с въдицата е страшна идея :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Нуше, липсват ми красотите ти, не знам колко неизвинени отсъствия имаш вече, не може така. Чакам с нетърпение следващите красоти :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооо, Веси, все по-често вече ще ме виждате тук, обещавам! :*

      Изтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!