неделя, 12 януари 2014 г.

Честит Рожден ден на мен...

Здравейте, предупредих Ви да надзъртате от време на време, нали?... някой щял да черпи :)... За който не е разбрал все още днес пораствам с още една годинка, та броих 26 :)За някои неща са ми много, за други малко, аз все още се чувствам и се държа като на с 10 по-малко... амаа колкото-толкова :) По този повод реших да спретна едно малко предизвикателство, разбира се на тема "Рожден ден" Няма да Ви ограничавам за вида на творението или цветове :) Просто нека е е предназначено за Рожден ден. Няма да изисквам и да ми ги изпращате, разбира се на никой няма да откажа, ако реши да ме зарадва, просто нека ми пише на temenujka_v@abv.bg , за да му дам адресчето си :) Държа единствен да са публикувани след този пост. А награда ли?! Разбира се, че ще има за един от вас, участвалите... и понеже знам колко ми беше трудно да избера миналия път една картичка.... този път ще използвам моя малък инатлив рандъм, който в момента се тръшка и крещи, разбира се по много основателна причина - разрязала съм ѝ филийката преди тя да ми каже да я разрежа ;) Малко отклонение и все пак да се върнем на това,за което пишех :) А ето я и наградката от мен
хихихи дааа... изненада ще е(все още не съм я комплектовала), ще я разберете при обявяването на печелившия из между Вас Хайде сега да видим ще успея ли да добавя бутончето със жабката за добавяне на линковете Ви или ще имам нужда от помощ :) Ако не го виждате, значи не съм успяла, простете за невежеството ми,но ми е за първи път :)

12 коментара:

  1. Честит рожден ден! :) Пожелавам ти много здраве и щастие, и разбира се творческо вдъхновение :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честит Рожден Ден, Нуше! Пожелавам ти да си здрава, все така талантлива и да имаш достатъчно време, да разгърнеш всичките си таланти и да отдаваш нужното внимание на хората, които обичаш! Весел празник :)

    ОтговорИзтриване
  3. Честит рожден ден, Нуше! Бъди здрава, все така креативна и вдъхновяваща! Бъди много обичана и раздаваща обич, тя винаги ни се връща в повече! Честит празник1

    ОтговорИзтриване
  4. Честит рожден ден, Нуше! Бъди здрава и все така вдъхновяваща млада дама! Нека всичко онова, което излиза изпод златните ти ръце, носи радост, усмивка и позитивни преживявания на тези, за които е предназначено! Продължавай да носиш радост на света! Наздраве!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Честит рожден ден, Нуше. Все така позитивна, усмихната, щастлива и заобиколена от много любов. Нека вдъхновението винаги те държи в готовност за творене на красоти. Жива и здрава!

    ОтговорИзтриване
  6. Нуше, честит рожден ден! Много любов, сбъднати мечти и щастливи мигове с любими хора. Важно е човек на колко се чувства. Аз съм на не повече от 17, а след 8 дни ставам на цели 30!!! Ще се опитам да се включа.

    ОтговорИзтриване
  7. Честит Рожден Ден, Нуше! Бъди здрава, вдъхновена и усмихната и занапред! Гуш ое мен

    ОтговорИзтриване
  8. Честит празник, весело настроение и много вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  9. Честит Рожден Ден, Нуши!
    Желая ти постигане на пълното щастие и получаване на абсолютната обич, която да продължи да те вдъхновява при направата на всеки детайл от нещата, които твориш!
    На всички, участващи в предизвикателството ти желая успех.
    ...като за 1-ви път (с риск да прозвучи малко неприятно) ще си позволя да направя един малко критичен коментар: 1-вите 2 картички, включили се до момента са наистина страхотни, но същите виждаме в подобно предизвикателсто на друга крафтърка. Вярно е, че всяка картичка може да бъде показвана не само в 1 предизвикателство, но в случая става въпрос за личен празник и то на картичкотворящ и без значение дали картичката ще бъде подарена физически, то според мен продуктът трябва да е С ОГЛЕД ЛИЧНОСТТА на рожденика. Това е и смисълът на всички тези ръчно направени творения-да зарадваме някого по неповторим начин с картичка, която е толкова уникална, колкото уникален е и човекът и която няма дубликат! Мисля (въпреки че самата аз не се занимавам с направата на картички), че както твоите, така и нещата на другата картичкоправеща дама са достатъчно характерологични, говорещи за личностните ви особености, за да вдъхновят някого (още повече човек, занимаващ се с направата на подобни неща) да подходи по различен начин!
    Не желая мнението ми да става повод за дискусия и не твърдя, че всички трябва да се съгласят с него!
    Още веднъж-весел и УНИКАЛЕН празник с всички, които обичаш! Целувки!

    ОтговорИзтриване
  10. Честит Рожден Ден мила Нуши!Много много щастие и успехи ти желая.Бъди все така усмихната и зареждаща с вдъхновение и позитивизъм.Дано успея да те зарадвам и аз с нещичко така както ти успя.Благодаря ти.Прегръдки и НАЗДРАВЕ!

    ОтговорИзтриване
  11. Нушинка, честит рожден ден! Бъди все така чаровна и изпълнена с творчески идеи! Желая ти здраве, щастие и любов! Прегръдки от мен :)

    ОтговорИзтриване
  12. Днес най-накрая успях да коментирам в блога си...нещо се беше бъгнало и не ми позволяваше.Тааа първо искам да Ви благодаря на всички за хубавите пожелания,нека Ви се връщат всички до едно :)
    В коментарите Ви се засегна един въпрос, който според мен е същ важен. Макар, че имах възможността и позволението на автора да не го публикувам,за да не създаваме дискусия,все пак реших да види бял свят, защото и според мен това е важен, до някаква степен морален въпрос.
    Първо бих искала да кажа, чеее всеки има право на мнение, собствени възгледи иии не задължавам никой да приема или не приема моето разбиране.
    За мен има голяма разлика между лични предизвикателства(по случай Рожден ден или друг личен празник на задаващия предизвикателството) иии тези ежеседмични/ежемесечни предизвикателства по дадена тема.
    За мен би бил правилно ако едно творение е направено за дадено лично предизвикателство(без значение дали ще се подари лично или просто виртуално ще поздравиш човека с него), то следва да не го включваш в други лични предизвикателства. Това пак казвам е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.
    Погледнато от друга страна, когато направиш нещо иии то много ти харесва ти се иска да го покажеш и поздравиш с него възможно най-много хора,тогава се получава подобна ситуация, която погледната от различни страни изглежда различно.
    Аз за мен си ще зачета всяко едно участие при мен като такова и благоадря на всички, които уважиха и тепърва ще уважат почерпката ми.

    Целувки
    Нуши

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!