понеделник, 6 януари 2014 г.

Честита Нова година! и нещо ново от мен...

Честита Нова година, мили картичкофеи! Нека тя Ви донесе много здраве, щастие, успехи, повече поводи за усмивка  и нестихващо вдъхновение!
Не съм писала от доста време... ехеее от миналата година ;) Имах малко проблеми с компютъра, тааа вече си имам нов :) Лошото е че за сега информацията на стария е недостъпна,тааа в момента обикалям  профилите Ви  във фб да  си изтегля обратно всичко де що съм Ви пращала или получавала от Вас.
Нооо стига съм Ви занимавала, а да взема да Ви покажа  какво беше първото ми творение за 2014-та година. Е те такова нещо до сега не бях правила :) А именно... тефтер.
Цветовата комбинация - червено и черно ииии тук проблема - тефтера в оранжево с жирафчета... ммм красота! Наложи се да премахна тялото на тефтерчето, да облепя кориците, като преди това ги пообработих, за да лепне добре хартията, и после отново монтирах тялото.... и та дааам...


Скрито в червена органзена торбичка:

 


 Към него направих и тагче с пожението:
Честно да си кажа в началото имах известни съмнения, че ще стане добре,главно заради чернто, което много не обичам като цвят за картички, а тук доста преобладава, нооо в крайна сметка  резултата ме задоволява напълно, а и милата ми поръчителка го хареса :) ... надявам се и рожденичката да е на същото мнение :)

Комплектчето ще видите още в:
http://hartienivalshebstva.blogspot.com/2013/12/blog-post.html 
както и  при Роси... като бих искала да  ѝ се извиня, че това тефтерче няма да може да го получи,защото го правих по поръчка, нооо до края на месеца ще ще се опитам да ѝ направя подобно лично за нея :)


Ееее от мен за днес това... отбивайте се... скоро може някой да почерпи ;)
До скоро и целувки
Нуши

7 коментара:

  1. Нуше, страхотен албум! А както го описваш, изглежда страшно трудоемко! С нас е удоволствие да видим твоя красота в първото предизвикателство на Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  2. Нуше. честит нов компютър. Моля ти се не изчезвай повече, че се усети липсата ти :) Пожелавам ти през новата година още повече проекти, много вълшебства и много любов. Тефтера е уникален, аз имам същият с жиравчетата :) Освен да ти го дам и моят да префасонираш, така добре си се справила :)

    ОтговорИзтриване
  3. Уверявам Ви, че на живо тефтерът е още по-красив, а с таг-чето-просто е вълшебно, изключително стилно и ...диамантено, защото както всички знаем- Diamonds are girl`s best friend!!!
    Като цяло-чудесен начин да си привнесем маааалко следпразничен блясък, оригиналност и на последно място, но не и по важност-радост за принцесата ни, родена в 1-вия ден на Новата година! Благодарим ти, Нуши!

    ОтговорИзтриване
  4. Честита Нова годнина, Нуше! Да бъде изпълнена със здраве и много вдъхновение!
    А тефтера - само две думи и идват на ум - прелес и великолепие! Толкова добро съчетание на цветове и толкова стилен и женствен е стана, че съм сигурна, че и рожденничката си го е харесала!

    ОтговорИзтриване
  5. Много добра работа, Нуше- звучи трудоемко, но си е заслужавало труда- получил се е страшно елегантен и красив в класическата цветова комбинация! Благодаря ти, че го включи в предизвикателството ни при Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  6. Великолепен е този албум! Толкова стилен, а с торбичката се допълва прекрасно.Благодаря ти, че ни го показа в Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!