понеделник, 16 септември 2013 г.

Поредното комплектче за подарък...

Бая дълга почивка, нали?! Сигурна съм, че не сте усетили липсата ми, нооо на мен определено ми беше мноого мъчно далеч от материалите ми, нооо всичко вече си е на мястото му, даже и дечко си е вече при нас(беше за около 2 месеца при бабите и дядовците на Плевен), а от днес е и на градина. Ако съдим по първия учебен ден... то нашата година ще е доста ревлива и за мен и за нея :(.... нооо хайде да не Ви занимавам с моите терзания а да Ви покажа, с какво се занимавах днес. А именно поредното комплектче от декорирано бурканче с късметчета и картичка с послание.
Дантела, перли, цветя иии моя любима цветова комбинация - слънчево жълто, люляк и злато.

Комплектчето ми ще видите още в:
http://tokbobok.blogspot.com/2013/09/tbc-4-indian-summer-and-freebie-time.html
http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2013/09/blog-post.html
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2013/09/cmc-29-favourite-color-combination.html
http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2013/09/blog-post.html 
както и при Диди и нейната блогогодинка. 

От мен за днес толкова... очаквайте ме съвсем скоро  отново на сватбена тема... а какво ще е... ще видите след няколко дена :)

7 коментара:

  1. уникално комплектче-много стилно, изключително раздвижено и богато украсено.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте!
    Това е комплектчето, което поръчах за рождения ден на майка ми и сигурно 3-та или 4-тата ми поръчка по принцип!
    За първи път коментирам във форума, но съм толкова очарована, че не можах да се стърпя!
    На тези, които тепърва попадате в сайта, мога да гарантирам, че изработеото тук е възможно най-оригиналният начин да зарадвате хората до вас.
    На nuschinka- огромно и истинско БЛАГОДАРЯ, че всеки път взимаш присърце поръчките ми и че влагаш цялото си старание, за да се получи всичко толкова добре, колкото не съм си и представяла!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно комплектче, наистина. Личи си старанието и желанието, с които е направено. Браво, Нуше. Всеки път ни поднасяш красоти.

    ОтговорИзтриване
  4. Нуше, комплекта е не само изключително стилен, елегантен и прекрасен, но и в една толкова великолепна цветова комбинация. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania. Успех и с удоволствие ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  5. Поредният стилен и разкошен, изключително нежен и красив комплект! :) ХХХ

    ОтговорИзтриване
  6. Нуше,сътворяваш невероятни красоти!Възхитена съм от чудесното и стилно комплектче. Благодаря ти,че го сподели с нас в предизвикателството на Card Mania! Поздрави. Мира

    ОтговорИзтриване
  7. Напълно подкрепям коментарите на момичетата по- горе Нуши!Толкова много нежност, красота и изящество лъха от това комплектче!Браво!Щастлива съм, че се включи в моята игра-почерпка и искренно се надявам да продължаваш да ни радваш с още много прекрасни творения.Целувкииииииииии:))))
    Диди

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!