понеделник, 3 юни 2013 г.

Сватбено... част втора - "Кутия за финансовите подаръци и пожелания, бутониери и табелки за масите"...

Здравейте, както обещах... днес ще Ви покажа финалните щрихи  на моя принос за превръщането на един обикновен ден в най-щастливия до момента за Снежи и Румен :)

Сватбата им  беше прекрасна, а те просто сияеха...
Вижте какво аз сътворих за тях :)

 Бутониерите  са два вида - за дамите -гривничка, а за господата - тип брошка. И двата варианта изглеждат по един и същ начин.Цветето е изработено от бяла изкуствена коприна с прасковени перлички по средата, а под него за разкош - тюлена "торбичка" със свободно мърдащи перлички в нея.  От тях имаше само за най близките. За табелките няма какво да обяснявам... А това е кутията за финансовите подаръци и пожелания. Да си призная за  първи път правя такава и облепянето ми създаде леки затруднения,  нооо мисля че се получи добре :)
 А тук може да си припомните и поканите за събитието.
Оххххх как да не се похваля, че и тортата им беше в същото цветово решение като поканите, със същия цвят рози и златни листенца..... и прасковена панделка. Толкова се зарадвах :) За първи път виждам  творение, вдъхновено от моя картичка.  Само чакам снимки, за да Ви я покажа.

1 коментар:

  1. Нуше, разкошни са всички неща! Толкова нежни и ефирни! А и каква хубава дата са си избрали:). Тогава ние с моя мъж имахме годишнина, но от сгаджаването:). То и без друго си празнувахме на този ден, няма да спрем да се чувстваме като деца!

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!