вторник, 20 март 2012 г.

Be GREEN!!!

Здравейте, днес ще ви покажа една картичка, само от боклуци - непотребни, готови да бъдат изхвърлени, неща. Някои от които въобще не съм си мислила, че ще ми хрумне да използвам за нещо, а не да изхвърля.
Вижте я...

Да започна първо с най-нетрадиционното... много често използваме моливи за оцветяване на някоя рисунка, картинка или просто за придаване на малко цвят на някое белезникаво петънце в проектите ни. Изхабяват се... идва време да ги наострим, ииии... какво правим с изрезките, които отстраняваме от тях - изхвърляме ги... да, но не и този път. С тях придадох цвят на пролетната ми саксийка. Хубава е , нали!...
Хартията, която съм използвала, като фон е от една рекламна книжка, която бях получавала на едно от изложенията в ТУ. Пеперудката (изрязвана е на ръка) е също от тази книжка... и надписчето.
Розичките са плетени на една кука от прежда от която ми беше останало около 3-4 метра. Стъблото и листата са направени от малко тел и обплетени също на една кука.

Тази картичка не е случайна...с нея искам да ви поздравя за настъпването на пролетта!
Честита Първа Пролет на всички!
Желая ви  много здраве, прекрасни мигове с любимите хора, слънце в душата и усмивки на лицето!
Правете това, което харесвате, както го харесвате, защото само по този начин изразявате себе си чрез делата и творенията си...

Тази картичка ще я покажа в няколко предизвикателства, които харесах от пръв поглед...
 А понеже използвах скеча, зададен в Хоби Предизвикателство № 9, ще я включа и там с уговорката, че ако Краси сметне че интерпретацията ми е твърде измислена, нека да премахне участието ми.

Целувки...и до скоро!



15 коментара:

  1. :) Честита Първа Пролет! Браво за великолепната идея да използваш всички тези непотребни неща! Идеята с изрезките от моливи е просто страхотна!

    ОтговорИзтриване
  2. Много красиво, идейно и екологично! :)
    Честита пролет!

    ОтговорИзтриване
  3. честита първа пролет! Много-много ми хареса картичката, и вазата и розите..супер са!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Уникална - Браво! Браво! Прелестна е, много ме зарадва - Благодаря ти, че донесе толкова много пролет с тази картичка! Да е много слънчева, усмихната и творческа и твоята пролет :*

    ОтговорИзтриване
  5. Честита първа пролет! Много ме спечели с тази супер идейна картичка - съксията от стърготини и плетените цветя са върха :)

    ОтговорИзтриване
  6. Нушенце, бурни аплодисменти за тази толкова красива и идейна картичка! Страшно креативни идеи си вложила в нея! Саксийката е не само уникална, но и толкова пъстра, хубава и носи много добро настроение! Браво и успех от мен!

    ОтговорИзтриване
  7. Ехааа, не съм се и надявала за толкова положителни мнения! Много ви благодаря! Толкова много ме радвате всички!

    ОтговорИзтриване
  8. Ехаа! Много идейна картичка! Фаворит ми е саксийката от моливени изрезки! Поздравления за свежите идеи и успех в предизвикателството! :)

    ОтговорИзтриване
  9. Нушка, картичката ти е прекрасна! Чудесно начало за предизвикателството СКЕЧ :)
    Чудесна хрумка да направиш саксийката от .."стружките" на цветните моливи. Получила се е една пъстра, свежа и прекрасна картичка.Много ми харесват и плетените ти цветя..и дръжките, които си им измайсторила..(голяма майсторица си ти!Поздравления)
    Успех в предизвикателствата и... благодаря за това,че се включи в Хоби предизвикателство №9 "СКЕЧ".

    ОтговорИзтриване
  10. Браво за идеята да използваш "обелките" от моливи! Чудесно се е получило!

    ОтговорИзтриване
  11. Great job! Love the way you used the different materials.
    Thanks for joining us this week at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасна картичка! Изключително съм впечатлена от идейната саксийка, останах без думи като разбрах, от какво е направена. Поздравления за търпението, което си имала да оплетеж телте на една кука :) Абе, заслужи си поздравления за целя проект! Успех!

    ОтговорИзтриване
  13. Толкова се радвам, че ви е харесла тази картичка!

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!