понеделник, 28 ноември 2011 г.

Коледа в зелено и червено

Здравейте, ето че намерих време да седна да понапиша нещо и за тази картичка. Идеята за нея дойде много спонтанно. Видях завъртулката- елхичка в Интернет, докато търсих мотивче за поредната ми картичка. Досега картичките ми за коледа все бяха в бяло-синята гама, понеже тези цветове свързвам със зимата и със зимните празници. Но самото мотивче не ми се връзваше с тях. Та реших да е в по-нетрадиционни за мен цветове -  зелено и червено ("традиционните" за Коледа). Някои от детайлите (листенцата и снежинката) са част от подаръчето ми от Краси (щурчо), за което искрано съм й благодарна.
Памукът по контура на картичката се оказа, поне според мен, сполучлив експеримент.А сега малко и за предизвикателствата, в които ще я покажа:
В последния момент се включвам в КФП 93 - "Коледна елха".
Игра 28 на Arty-mark - "Мрежа" - поне за мен плетеницта на елхичката наподобява мрежа. Но ако сметнете, че не е подходяща ще оттегля участието си.

10 коментара:

 1. Много ми харесва елхичката! И всичко останало! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Много интересна и хубава картичка си направила!Успех!

  ОтговорИзтриване
 3. Картичка с невероятни елементи и ефекти! Браво!

  ОтговорИзтриване
 4. Елхичка в саксийка расла,
  и е истински прекрасна!:)

  Радвам се, че предизвикателството ми при Картичкофуриите те е вдъхновило и ти благодаря, че участва:)

  ОтговорИзтриване
 5. Картичката е прекрасна с много оригинална елхичка и интересно и не по-малко оригинално използване на памука! Поздравления за креативността и находчивостта!

  ОтговорИзтриване
 6. Олеее, коко хубави коментари... Много Ви благодаря на всички!

  ОтговорИзтриване
 7. Нушинка, гледах, гледах и..се възхищавах на търпението и креативността ти! Толкова много оригинални неща има в картичката. Елхичка от изонит, така красиво изплетена..Страхотна е!
  Радвам се,че си успяла да използваш част от подаръчето за направата на тази красива картичка. Идеята с памука е интересна!
  Благодаря ти,че се включи в Хоби Предизвикателство №1 "Тиха нощ - Свята нощ"

  ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!