вторник, 2 септември 2014 г.

За пеперудена сватба с винтидж розови акценти...

Здравейте! Ето, че дойде време да Ви покажа  в пълен комплект нещата, които изработих за една пеперудена сватба в леко винтидж излъчване.
За изработката на поканите за тази сватба имах пълна свобода... само трябваше да има винтидж акцент и пеперуди, а ако е възможно и розово... знаете мнението ми за този цвят... ноо в този случай си дойде точно на мястото :) Нали?!
Започвам с поканите - под формата на свитъци с нежни дантелени пръстени, пеперъдки и кристалчета:




Късметчета за хвърляне след церемонията:

 
Табелки с номерата на масите - отново дантелени и в пастелно розови нюанси:
 






А това са подаръчетата за всички гости... малки дантелени вързопчета с ароматно ръчно изработено малко сапунче във формата на сърчице. Тези сапунчета са уникални много ми харесаха и най-вероятно скоро отново ще ги видите тук като варианти за подаръчета или нещо друго...

 Имах задача също да изработя бутониера за единствената малка шаферка на тази сватба. Понеже беше само едно момиченцето с булката решихме, че ще изглежда по добре ако е с диадемка... речено-сторено. Ето я и нея - дантелена панделка  и нежно цвете от изкуствена коприна и върху него кацнала, разбира се, малка пеперудка.

 

 Харесват ли Ви нещата?! На мен много! Макар, че не харесвам много розовия цвят,  за тази сватба работих с огромен мерак,  а когато видях и усмивката на булката при вида на готовите неща, разбрах, че труда ми си е заслужавало :)

От мен за днес толкова. Целувки и до скоро!
Нуши
 

2 коментара:

  1. Нуши,ти си истинска вълшебница!Всичко е толкова нежно и финно,прецизно,стилно,елегантно.....разкошни са!поздравления,ти си вдъхновление!

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!