понеделник, 5 август 2013 г.

За Рожден ден...

Здравейте... хайде да Ви покажа  поредната ми картичка направена с любимата ми техника... хихихи обзалагам се, че не се досетихте, че това е Топлият Ембосинг ;)
Да Ви я покажа и после ще  обяснявам по какъв случай е :)

както се вижда и от посланието... картичката е предназначена за Рожден ден на мама, нооо не моята, а на една позната.  Тя много искаше картичката да наподобява по форма и цветове един от пликовете ми за пари. Аз направих леки промени... с маргаритките стана доста свежо :)
Вътре в декоративната рамка са ембоснати първите букви на децата на Рожденичката :) Ииии декорирано подходящо картонче за пожеланието.
Сещате се къде ще видите още картичката...
При Картичкофуриите и Роси, както и  в предизвикатеството на Card Mania - "Летни цветя"

Ииии за финал, да Ви поразсмея малко... макар че Роси се е смяла вече на тази история, нооо  предоставям и на другите възможността да се позабавляват с остроумието на моето Цветенце :)

Преди някой и друг месец се наложи едно малко по-продължително отсъствие на Цвети от градина... За нея е голямо забавление да си извади всичките играчки... де що има и да застели цялата стая с тях...
Та ето и конкретния случай...След няколкото ми призива към нея да си събере играчките...
Цвети: "Мамо, амааа в градината лелите казаха, че всеки трябва да върши по нещо.... аз ги разхвърлях, сега ти трябва да ги прибереш"...


Хихихих... имам и още такива... нооо  ще ги оставя за някой друг ден :)
Хайде от мен до скоро и целувки 

2 коментара:

  1. Хахахах..... Започвам с малкото и остроумно Цвети. Искам да я изям просто. Нищо, че знам конкретния случай, пак се смях и се присетих и за другите случки. Записвай всичко, че се забравя.
    Сега за картичката. Много нежна, свежа, изпипана до най-малкия детайл, абе просто твоя си работа. Винаги лъха нежност от твоите неща и винаги мога да ги разпозная. За топлият ембосинг безспорно знам, че ти е любим и най- често използван. Много благодаря за тази вкусотийка, хапнах я на един дъх :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много нежено и елегантно! А оплият ембос е на път да стане и моя любима техника :)
    Благодаря ти, че я сподели в Card Mania Challenge!
    Усмивки и целувки и на малката "помагачка"!
    Кали

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!