понеделник, 8 април 2013 г.

Сватбен плик за пари ииииии да се похваля...

Здравейте, днес ще Ви покажа един сватбен плик за пари....  няма и определен повод за него... вчера пробвах да правя подобни цветенца и доста си ги харесах и реших че са много подходящи за сватбена картичка иии понеже си знам стоката.... и ако ги оставя в шкафа знам, че няма  да ги намеря цели... или Цвети ще реши че ще ги слага в косата на куклата си или пък ще ги даде на Мая(кучето ни) да ги пробва на вкус и след това да я обвини за всичко...Та затова реших направо да направя каквото съм намислила с тях :) Вижте го:

По направата няма какво да обяснявам... фона е с топъл ембосинг, листенцата също ги овалях в бяла пудра :).. Цветенцата са оцветени изцяло с дистрес мастило Victorian Velvet ,уникален цвят, стана ми любим от едни покани за сватба, които още не съм Ви покавала. Чакам да ги раздадат и да ми дадат зелена светлина :). Там розите също бяха изцяло оцветени с него.
Ще покажа творението си в:
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2013/04/cmc-18-punches-andor-diecuts.html
http://toni-tochica.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

Ааааа сега да Ви се похваля....
Моето малко ангелче с дяволски рогца днес тава на цели 3 годинки...Да ми е жива и здрава, все така усмихната и палава, умничка и много много щастлива! А Вас каня на макар и виртуална почерпка от супер сладката й торта :)




15 коментара:

  1. Честита рожденичка, Нуши! Да ви е здрава и много, много щастлива! Прекрасна снимка! Пликът за пари - в твой стил, стилен и елегантен!

    ОтговорИзтриване
  2. Да ти е жива и здрава принцесата, да е любознателна и щура, да се усмихвате винаги така лъчезарно и да греете щастливо!
    Много нежно се е получил плика/картичка за пари, а цветчетата са прекрасен акцент.

    ОтговорИзтриване
  3. Много нежен и красив плик, а този цвят и на мен ми е много любим!
    И да ви е здраво ангелчето, нека да лудува и да расте умно и щастливо! Тортата е била страхотна!:)

    ОтговорИзтриване
  4. Нуше, страхотни са цветенцата! <3 Браво, че си решила да ги "вградиш" веднага в проект, защото щеше да е грехота да отидат зян! :P Пликът за пари е станал много, много красив и елегантен! Браво! <3
    Да е живо и здраво и вашето Цветенце! :))))) Да ви радва и слушка много! <3 :))))
    ХОХОХО

    ОтговорИзтриване
  5. Да ви е жива и здрава, Нуше....Да ви радва, да ви зарежда, да е послушна и добричка, да е умна и трудолюбива и винаги така да греете :* Да я нагушкаш много от мен. Пликът е много нежен, типично в твой стил :) Браво! :*

    ОтговорИзтриване
  6. Да ви е жива и здрава малката принцеса, много радост и щастие да ви носи!

    ОтговорИзтриване
  7. Честита ви рожденичка! Да е много здрава, палава, весела и щастлива. Вие също!!! Цветенцата са супер. Чакам да видя и поканите.

    ОтговорИзтриване
  8. Честита ви рожденичка!Да е жива,здрава,много щастлива,усмихната и игрива!Моето малко момче след 3 дена става също на три годинки,наборчета!
    Пликът за пари е много нежен!

    ОтговорИзтриване
  9. Нуше,да ти е жива и здрава малката принцеса! Да ви радва и да ви слуша! Пожелавам много слънчеви и безгрижни детски дни!
    Пликът за пари е много нежен и красив!

    ОтговорИзтриване
  10. Честит празник на мама и на слънчевата рожденичка!С пожелание за много здраве,щастие, обич, безгрижни игри и настроение!

    ОтговорИзтриване
  11. Честит Рожден ден на малката Принцеса на мама! Нуше, желая и да е жива и здрава, много щастливо и усмихнато дете! Щастливо детство и най-красиви изживявания!

    ОтговорИзтриване
  12. Нуше, да ти е жива и здрава дъщеричката! Да расте безгрижна и щастлива! :)
    Много нежен сватбен плик!

    ОтговорИзтриване
  13. Много добре си намерила място на цветята :) Честита ти рожденничка, Нуше! Да ти е жива и здрава, много послушна, безгрижна и нека очарователната й усмивка никога не слиза от лцето й!

    ОтговорИзтриване
  14. Beautiful card. Thanks for joining us at Card Mania Challenge. Hope to see you again for the next challenge.

    DT member.
    Evie

    ОтговорИзтриване
  15. Аз закъснях с поздрава, но въпреки това ви го пращам с много обич. Да ти расте много здраво, усмихнато, доволно и безгрижно малкото съкровище! А ти, мамо, също да си много здрава, търпелива и широко усмихната, за да се радваш с пълни сили на безбройните щастливи мигове, които имате и ще имате заедно.
    Пликът е прекрасен, изпипан в нежния ти стил. :)ххх

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!