вторник, 12 февруари 2013 г.

Благодаря за прекрасния месец, който ми подарихте!

Ето ме днес, както обещах... Първо бих искала да кажа едно огромно Благодаря, на всички вас, които направихте месец Януари прекрасен за мен!
 Получих прекрасни подаръчета/картички и повярвайте ми.... беше изключително трудно да избера една от вас, която да зарадвам с подаръчето, което бях подготвила. Много премислях коя да е... всичките много ми харесват... Както се досещате.. няма как да зарадвам всички... В крайна сметка се бях спряла на четири, които според мен най-добре ме описват :) в този момент Цвети дотича от някъде и като ги видя така наредени на масата посочи едната и каза "Мамо, това ти ли си... много си хубава".... Вижте коя картичка й направи впечатление:

Това е прекрасната картичка на Валя(Valchen)... Толкова нежна... и с тези топли цветове, няма как да не ми снане една от любимите ми подаръчета.
И такааа... подаръчето ми отива при Валя... надявам се да ти хареса, мила и да си го ползваш със здраве и мнооого вдъхновение! Моля те пиши ми на temenujka_v@abv.bg адресчето си, на което би желала да ти изпратя нещицата! :)
Още един път ви благодаря, че ми подарихте толкова усмивки!

7 коментара:

  1. ЕЙ, много е красива тази картичка. Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Леле, Нуши, дори не можеш да си представиш как ме зарадва в един толкова недобър за мен ден! Страшно съм щастлива, че твоята красавица се е впечетлила от моята картичка. Наистина правих я с голямо удоволствие (в момента е и една от любимите ми) и с още по-голямо удоволствие ти я изпратих!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна е наистина! Този печат много ме изкушава да си го купя, засега ме спира това, че не оцветявам много добре...Честито на Валя!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасен избор е направила малката!Картичката е разкошна!Честито на Валя!

    ОтговорИзтриване
  5. Разкошна е, браво! Честито, Валя!

    ОтговорИзтриване
  6. Разкошна картичка- честито на Валя :) Нуше радвам се че сме успели да те зарадваме..Поздрави и целувки

    ОтговорИзтриване
  7. Честито на Валя! Прекрасна картичка <3 :)

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!