четвъртък, 19 април 2012 г.

Пате за едно малко сладко пате

Здравейте, хайде да ви покажа с какво се занимавах вчера... Цвети е на ясла след дълго боледуване и посвикна вкъщи, та сега доста плаче като тръгват с баща й за градината. Та реших да направя нещо с което да я зарадвам, разбира се освен тортата за похапване. Някой й беше подсказал, че мама може да изплете пате. И тя като ме виждаше, че съм хванала иглата започваше да подскача около мен и да вика "Мама п(л)ете пате, мама п(л)ете пате!".Сега патето е вече готово, но тя така и не си играе с него. В първия момент много го хареса, започна да го гушка и после искаше да го оставим на масичката и само да го гледа. От време на време го сочи и вика "патето на Тата (Цвета)...". Малко съм разочарована, че не си играе с него, а само го гледа...
 Но стига съм ви занимавала с дрън дрън а да ви пкажа за какво говоря:



Височината  на патето е приблизително 10см. Материалът, от който е изработено е памук(отвътре също е памук) с изключение на сатенената панделка на вратлето, всички детайли без изключение са пришити към тялото, което го прави подходящо и за по-малки деца.

За днес толкова... слънчев и усмихнат ден на всички!

5 коментара:

  1. Нушенце, едно голямо БРАВО! Това е едно толкова невероятно пате! Как само си го натамънила, и с шапчица при това с цветленце! Супер! Не се разочаровай, че не си играе! Сигурна съм, че усеща с колко много любов и желание си го изработила, и то специално за нея. Може би един ден това ще бъде патенцето, което сгушено в малките й ръчички ще й помага да заспи или пък ще бъде пръв приятел в игрите. За всичко има време!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, благодаря ти за похвалите и за окуражителните думи. Най-вероятно го е харсела щом не ни разрешава да го пипаме ние, а само да си стои на масичката.

      Изтриване
  2. Очарователно е това малко патенце! И то си е наистина за витрина! Мисля, че не случайно малката го е оставила на "изложба"! Браво на теб!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасно е това патенце :) И аз мисля, че малката много го харесва и затова не си играее с него, пази си го :)

    ОтговорИзтриване
  4. ООО колко мило патее, искам и аз такова :)

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!