неделя, 18 март 2012 г.

Thinking of you...

Здравейте,
вчера най-накрая дойде и времето за картичката по случай Рождения ден на блога на Вили. По мое мнение се получи доста сладка картичка, точно както си я бях замислила. Ето я и нея:


За направата... ккаво да ви кажа, то се вижда. Заложих на една доста позната и любима моя цветова комбинация - бебешко розово и шоколад, малко шевове(на ръка), маргаритките ги пооцветих, точките са изрязани с обикновен канцеларски перфоратор, хартията, от уникалното блокче на Вили... и май е това, доста изчистена и семпла. Надявам се да ви хареса!

С тази картичка искам да и пожелая първо много здраве, неспирно вдъхновение, за да ни радва все така с красотите, които създава! Много щастие и много усмивки!


Много усмивки през този пракрасен, слънчев , мартенски ден!

5 коментара:

  1. Нежно цветно вълшебство.....Прекрасна е картичката ти!Една такава...много миличка.... Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Нуше, на мен много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  3. Ах, момиче, ТРОГНА ме тотално!!! Картичката е нежна, и малко закачлива, и мноооооого красива!!! Благодаря за пожеланията!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви! Много се рдавам, че ви е харесала, особено на теб, Вили!

    ОтговорИзтриване
  5. Нушенце, картичката е страхотна! Създава ми и една такава хубава лекота, добро настроение! И както винаги не може твоя картичка без оригинална хрумка, става въпрос за точките. Много ми харесах и те, и идеята за направата им.

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!