понеделник, 24 октомври 2011 г.

Halloween

В къщи този прзник никога не се е празнувал, затова и не правим специална украса. декорирам с тикви, есенни листа и клонки, но това е по скоро есенна, отколкото хелоуинска украса. Но имаме приятели, които празнуват Хелоуин и затова реших, че тази година ще ги изненадам с по някоя  картичка.
Относто това да включа и децата в направата й. Маййй няма да се получи, поне тази година. Дъщеричката ми е на година и половина и единствената й "помощ" е да ми крие разни работи. Като ме види, че сядам да правя нещо, понавърта се около мен и докато си мисли, че не виждам грабва нещо и хуква да бяга за да го скрие. Съответно аз ставам да я гоня и така...
Таааа ето я и първата ми картичка за Хелоуин



Ще я покажа в Хобисимо - Хелоуин.

7 коментара:

  1. Браво, има нещо минималистично в красивата ти картичка и това много ми допада. Успех.

    ОтговорИзтриване
  2. Тази баба яга е страшна ,но котката ми грабна окото!Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно попадение с котето! Много оригинална хелоуинска картичка! И малко се посмях като прочетох за "помощничката" ти, сещайки се за моята такава, която на 1 г. и 4 месеца е същата фурия. Играем си напоследък с нея на котка и мишка, дебне ме да не съм в близост до нея и грабва нещо.

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотно сладурска картичка! Обичам много котките и твоята мигновено ме грабна! А относно малката "помощничка"-на всички явно са ни познати тези набези, но явно все пак е взела дейно участие, макар и с отмъкване на някоя хартийка, лепило :)Предполагам много се е радвала на крайния продукт :). Благодаря ви (на двечките)за участието при нас и Хобисимо.

    ОтговорИзтриване
  5. Много симпатична картичка! И нищо хелоуинско не й е чуждо.

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна идея,макар малко ранично,но обичам от рано да съм подготвена.

    ОтговорИзтриване

Всеки един коментар от Вас изключително много ме радва! Благодаря Ви, че отделяте от времето си за това!