вторник, 29 юли 2014 г.

Сватбени покани в праскова и резеда

Здравейте! Днес ще Ви покажа три мостри на покани, които изработих за едни страшно симпатични младоженци :) Цветовата комбинация, в която ще е решена цялата сватба е много свежа и много ми допадна... Ето ги и поканите, които им предложих:


И трите са  изработени от две части:  декоративен плик в резеда и вътрешна чат в цвят праскова, на която се разполага текстът.
А кой модел си избраха младоженците ще видите в някоя от следващите ми публикации заедн с останала част от приготовленията за сватбата им, с които аз се заех :)

От мен за днес толкова... целувки и до скоро
Нуши

четвъртък, 24 юли 2014 г.

Морско и с аромат на люляк за Рожден ден...

Здравейте, дойде време да Ви покажа един комплект за подарък, който правих като част от подаръка за рождения ден на приятелка. Той беше вчера  и тя вече си получи изненадата, надявам се да сме успели да я зарадваме :) Свещта, която декорирах си я  бях заплюла за  нея и си стоеше на етажерката и чакаше удобен случай. Първо мислих за осми март да е, но така и не смогнах  тогава и подаръци за почти никой нямаше :)
Съвсем инстинктивно използвах морски акценти.... има цветя и цветове, които  аз лично винаги бих "боднала" до някоя скала около плажа :)
Да ви покажа и какво се получи в крайна сметка :)


Цветчетат ми не приличат много на люляк, ноо  повече не успях :)
Да Ви се похваля, че вече доста често ще виждате по моите проекти този вид рамка от полимерна глина. Благодарение на една много мила дама се сдобих с молд, както на тази рамка,така и на комплект ангелчета, така че и с тях очаквайте скоро включване :)

От мен за днес толкова ... целувки и до скоро
Нуши

сряда, 16 юли 2014 г.

Плик за паричен подарък и пожелание в синьо, оранжево и цикламено за морска сватба

Много свежо,нали... страшно се радвам, че дамата, която ми го поръча си беше харесала точно тези цветове от един мой плик, правен преди има-няма 2-3 месеца.  Страшно си го харесвам и с огромно желание отново творих в тези цветове :)А като добавих и морските акценти... Мисля, че се получи един  пораждащ усмивки  завършек на подарък :)
А ето го и резултатът:


 А ето и окончателния вид на поднасяне ...  нежна органзена торбичка
Еее за днес от мен толкова... целувки и до скоро:)
Нуши

Книга за пожелания в бяло,екрю и червено със златни акценти

Здравейте, хайде да Ви покажа над какво работих вчера... а именно сватбена книга за пожелания. По желание на поръчителката ми трябваше да е подобна на тази от миналата година, и  задължително в същите цветове :)
Ето и какво  се получи:

 На мен резултатът ми харесва,а поръчителката ми е очарована
Целувки за сега и след малко пак се отбийте... има още за показване :)

събота, 12 юли 2014 г.

Тетрадка за рецепти #3

Здравейте, днес ще Ви покажа една декорирана тетрадка за рецепти, която първо отлежаваше като поръчка, после като идея и накрая след като дамата, за която беше предназначена си я получи, мина доста време преди да  Ви я покажа :) Цветовата комбинация много ми легна на сърце и мисля, че се получи една нежна винтидж тетрадка за най-хубавите рецепти :)

харесва ли Ви?... на мен много :)
за днес няма да досаждам повече изчезвам, а какво ще е следващото, което ще ви покажа... ще си помисля :)
Целувки от мен и до скоро
Нуши

петък, 11 юли 2014 г.

за Сватбите... или кой, кого "излъга"...

Преди около седмица ме потърси една  позната, която искаше да изработя картичка за сватба... до тук нищо нетипично :) все пак не за първи път получавам поръчка за сватбена картичка :) Беше ми дадена пълна свобода за цветовете и оформлението...Идеално... ноо само до тук :) като я помолих за малко повече инфо и тя сподели, че мног харесала идеята с рибаря от мъжката картичка(онази с баницата) от преди няколко публикации и иска тук тази идея отново да присъства,само че с разменени роли... идея си нямах как ще стане... след дълго мотаене, едва онзи ден успях да  я направя :) Но пък съм доволна от резултата, а най-важното е, че и поръчителката ми хареса картичката :) Вижте я и вие:




Хайде, от мен за днес толкова... кога ще пиша пак, не знам... няма да Ви оставя много да скучаете, ще досаждам, обещавам! Имам един рецептурник, обещан от преди има, няма два месеца...Добре, че Кати е търпелива... Мисля, че е крайно време да го завърша :)

Целувки и до скоро
Нуши

Ръчно изработени подаръци

Здравейте, вчера попаднах на две мои нещица,които много си харесвам и не знам защо  и как съм пропуснала да Ви покажа...
Първото е декорирана дървена рамка за снимки. За вдъхновение използвах снимката която ще стои в нея... Вижте я!

цветовата комбинация тук  много, ама много ми легна на сърце... като цяло обожавам жълти цветя и всички комбинации със жълтото :)
Може би сам това ще е общото между двете ми творения в тази публикация :)

Представям Ви скромното ми подаръче за една дама по случай рождения ѝ ден (който беше през март... тя си го получи навреме,просто с пу;ликуването се забавих ... :))... 



 Декорирана Свещ с аромат на ванилия :) Декорацията сама си дойде на мястото :)

И  с двете неща успях да допринеса за усмивките на новите им притежатели, което много,  много ме радва

Целувки от мен  и до след малко, когато ще Ви покажа една малко нестандартна(поне за мен) идея  за акцент на сватбена картичка :)


четвъртък, 10 юли 2014 г.

Бебешки картички

Здравейте, дойде ред да Ви покажа две сладки бебешки картички... Едната е оформена като шейкър от звездички за новородено момиченце:


А ето я и другата... за Кръщене на една сладка принцеса:

Сладки са, нали?!
Целувки от мен и до скоро
Нуши